Business Lunch Shtator

BUSINESS LUNCH është oferta më e re e wonderbites për ç’do person që do të kujdeset për veten dhe të hajë shijshëm duke filluar nga vetëm 300 L. Zgjidhni nga opsionet e më poshtme;

  • Opsioni 1: 300 L për Supë + Sallatë
  • Opsioni 2: 550 L për Supë ose Sallatë + Pjatë Kryesore
  • Opsioni 3: 700 L për Supë + Sallatë + Pjatë Kryesore
  • Opsioni 4: 850 L për Supë ose Sallatë + Premium Kryesore
  • Opsioni 5: 1000 L për Supë + Sallatë + Premium Kryesore

Ejani të drekoni ose porosisni delivery tani online ose tel +355 69 601 1010.

Business Lunch

Showing all 8 results