Description

Pasta te gatuara me salce domate te fresket, acuge dhe kaperi, shoqeruar me vaj ulliri, ullinj dhe hudher

*Personalizoni llojin e pastes qe deshironi: PENNE, SPAGHETTI apo LINGUINE