Description

mish derri i prere ne fije, salce soje me xhinxher dhe sriracha me hudher, makarona te holla te bera me veze, perime krokante, susam, kikirika, speca, qepe, perime te sezonit
pulled pork, ginger soy sauce with garlic sriracha, egg noodles, crispy vegetables, sesame, peanuts, bell peppers, onions, seasonal vegetables