Description

Salmon Nigiri – Salmon i cilesis sashimi dhe oriz sushi

Shrimp Nigiri – Karkalec i fresket dhe oriz sushi

California Uramaki-California uramaki me kastravec , gaforre dhe avocado e mbeshtjelle me mjeshteri ne oriz sushi te marinuar me salce Mirin dhe alga deti Nori.

Salmon Maki – Maki i mbeshtjell me salmon , susam i bardhe dhe oriz sushi.

*Sherbehen me xhinxher turshi dhe paste wasabi.