Description

California Uramaki-California uramaki me kastravec , gaforre dhe avocado e mbeshtjelle me mjeshteri ne oriz sushi te marinuar me salce Mirin dhe alga deti Nori.

Philadelphia Uramaki-Philadelphia Uramaki me oriz sushi,susam,avokado,salmon i cilesise sashimi, i mbeshtjelle me mjeshteri ne alga deti Nori.

Salmon Lover Uramaki-Oriz sushi i marinuar me salce mirin,avokado,salmon i cilesise sashimi, dhe tobiko roe.

California Uramaki-California uramaki me kastravec , gaforre dhe avocado e mbeshtjelle me mjeshteri ne oriz sushi te marinuar me salce Mirin dhe alga deti Nori.

*Sherbehen me xhinxher turshi dhe paste wasabi.