Description

Salmon Nigiri – Salmon i cilesis sashimi dhe oriz sushi

Shrimp Nigiri – Karkalec i fresket dhe oriz sushi

Philadelphia Uramaki -Philadelphia Uramaki me oriz sushi,susam,avokado,salmon i cilesise sashimi, i mbeshtjelle me mjeshteri ne alga deti Nori

Salmon Lover Uramaki – Oriz sushi i marinuar me salce mirin,avokado,salmon i cilesise sashimi, dhe tobiko roe.

Shrimp Tempura Uramaki – Uramaki mbeshtjell me karkalec tempura, oriz sushi shoqeruar me avokado dhe filadelfia

Avokado Maki- Maki i mbeshtjell me avokado , susam i bardhe dhe oriz sushi.

Tuna Maki – Avokado Maki- Maki i mbeshtjell me avokado , susam i bardhe dhe oriz sushi.

*Sherbehen me xhinxher turshi dhe paste wasabi.