Description

Salmon Nigiri – Salmon i cilesis sashimi dhe oriz sushi

Sea Bass Nigiri – Levrek i fresket dhe oriz sushi

Shrimp Nigiri – Karkalec i fresket dhe oriz sushi

Dragon Uramaki – Roll karkaleci i glazuar me salce teriaki, me karkalec, avocado dhe susam te bardhe e te zi, oriz sushi i marinuar me salce mirin.

Philadelphia Uramaki -Philadelphia Uramaki me oriz sushi,susam,avokado,salmon i cilesise sashimi, i mbeshtjelle me mjeshteri ne alga deti Nori

Salmon Lover Uramaki – Oriz sushi i marinuar me salce mirin,avokado,salmon i cilesise sashimi, dhe tobiko roe.

Tuna Uramaki-Tuna me salce ponzu me qitro, avokado, kastraveca dhe qepe te njoma.

Geisha Maki – Oriz sushi i mbeshtjell me salmon sashimi, avokado dhe filadelfia, majonez-sriracha, ku sherbehet e tiganisur lehte

Salmon Maki – Maki i mbeshtjell me salmon , susam i bardhe dhe oriz sushi.

Tuna Maki – Avokado Maki- Maki i mbeshtjell me avokado , susam i bardhe dhe oriz sushi.

Salmon Sashimi – Fileto salmoni e prere holle

Sea Bass Sashimi – Flieto levreku e prere holle

*Sherbehen me xhinxher turshi dhe paste wasabi.