Description

Salmon Nigiri – Salmon i cilesis sashimi dhe oriz sushi

Sea Bass Nigiri – Levrek i fresket dhe oriz sushi

Shrimp Nigiri – Karkalec i fresket dhe oriz sushi

Alaska Uramaki – Roll mbeshtjell me mish gaforreje, salmon sashimi i cilesis me te larte, avokado dhe oriz sushi

Dragon Uramaki – Roll karkaleci i glazuar me salce teriaki, me karkalec, avocado dhe susam te bardhe e te zi, oriz sushi i marinuar me salce mirin.

Philadelphia Uramaki – Philadelphia Uramaki me oriz sushi,susam,avokado,salmon i cilesise sashimi, i mbeshtjelle me mjeshteri ne alga deti Nori

Rainbow Uramaki – Rolls me ngjyra nga me te preferuarat e te gjitha koherave, salmon i cilesise sashimi, ton, levrek, avokado, sriracha kewpie, e mbeshtjelle me mjeshteri ne fara susami te zi e te bardhe gjithashtu oriz sushi me shije gaforreje.

Salmon Lover Uramaki – Oriz sushi i marinuar me salce mirin,avokado,salmon i cilesise sashimi, dhe tobiko roe.

Tuna Uramaki – Tuna e marinuar dhe avocado se bashku me kastraveca

Avocado Maki – Maki i mbeshtjell me avokado , susam i bardhe dhe oriz sushi.

Geisha Maki – Oriz sushi i mbeshtjell me salmon sashimi, avokado dhe filadelfia, majonez-sriracha, ku sherbehet e tiganisur lehte

Salmon Maki – Maki i mbeshtjell me salmon , susam i bardhe dhe oriz sushi.

Tuna Maki – Avokado Maki- Maki i mbeshtjell me avokado , susam i bardhe dhe oriz sushi.

Salmon Sashimi – Fileto salmoni e prere holle

Sea Bass Sashimi – Flieto levreku e prere holle

*Sherbehen me xhinxher turshi dhe paste wasabi.