Description

California Uramaki – California uramaki me kastravec , gaforre dhe avocado e mbeshtjelle me mjeshteri ne oriz sushi te marinuar me salce Mirin dhe alga deti Nori.

Salmon Maki – Maki i mbeshtjell me salmon , susam i bardhe dhe oriz sushi.

Spring rolls 6 cope

Shrimp Tempura 4 cope

*Sherbehen me xhinxher turshi dhe paste wasabi.