Description

Tuna Maki – Avokado Maki- Maki i mbeshtjell me avokado , susam i bardhe dhe oriz sushi.

Salmon Maki – Maki i mbeshtjell me salmon , susam i bardhe dhe oriz sushi.

Cucumber Maki – Maki i mbeshtjell me kastravec dhe oriz sushi

Salmon Philadelphia Maki – Maki i mbeshtjell me salmon ,filadelfia, susam i bardhe dhe oriz sushi.

Avocado Maki – Maki i mbeshtjell me avokado , susam i bardhe dhe oriz sushi.

Geisha Maki – Oriz sushi i mbeshtjell me salmon sashimi, avokado dhe filadelfia, majonez-sriracha, ku sherbehet e tiganisur lehte

*Sherbehen me soy sauce, xhinxher turshi dhe paste wasabi.