Description

wonderbites prezanton wondercookies! Një cookie e mbushur me aq shumë çokollatë të zezë, saqë do të duket si Dita e Shën Valentinit sa herë që e kafshon. E sapopjekur çdo ditë dhe aq e shijshme, sa do të shkojë goja lëng. Një nuk do të mjaftojë…