Filloni Udhëtimin Tuaj Tani

Ja cfarë mund të bëjmë ne për ju:

Identifikoni Qëllimet Tuaja

Pse të ndiqni një dietë të rreptë vetë kur jemi ne këtu? Ne kemi dalë me një plan që mund t'ju ndihmojë të planifikoni orarin e planit tuaj ushqimor. Tani e tutje, ju mund të vendosni se cilat janë qëllimet tuaja. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar me gjithçka që ju duhet të dini.

Ushqime të Shëndetshme

Shëndeti juaj është prioriteti ynë numër një.Me ndihmën tonë, ju mund të hani një shumëllojshmëri ushqimesh që ju japin lëndët ushqyese të nevojshme për të ruajtur shëndetin, të ndiheni mirë dhe të keni energji.

Ushqime të Shijshme

A e dini se ushqimet tuaja mund të jenë të shëndetshme dhe të shijshme? Është e vërtetë! Kuzhinierë tanë, me eksperiencë internacionale, janë kujdesur që vaktet të jenë të mira për shëndetin tuaj duke lënë gjithashtu një shije të shijshme në gojën tuaj.

Këshilla për Dietën

A jeni lodhur duke lexuar për gjëra që ju dëmtojnë ju dhe shëndetin tuaj? Mos kini frikë! Ne dëshirojm me ju disa këshilla nga të cilat mund të përfitoni në udhëtimin tuaj drejt një stili jetese më të shëndetshëm.

Vlera të Mëdha

Ju dëshironi që ushqimi juaj të jetë me vlerën më të mirë të mundshme.Me ndihmën tonë, ushqimet tuaja mund të jenë të shijshme, të shijshme dhe në vlerën më të mirë ushqyese të mundshme. Çfarë mund të kërkoni më shumë?

Një Partner Udhëtimi

Dy koka janë më mirë se një. Ju nuk keni pse të krijoni një plan ushqimor vetë. Na lejoni t'ju ndihmojmë të arrini të gjitha qëllimet tuaja. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar që të bëheni vetja juaj më e shëndetshme!

Personalizoni Ushqimin Tuaj

Përgjigju Pyetësorit

95% e njerëzve që ndjekin një plan ushqimor, shprehen se kanë një trup më të shëndetshëm, kanë një jetë më e lehtë, dhe se ata kanë shumë më tepër liri për të bërë diçka tjetër përveç gatimit çdo ditë. Ky pyetësor do t'ju ofrojë planin ideal ushqimor që mund të zbatoni çdo javë.

Plotëso Pyetësorin

Dëgjojini

Çfarë Thonë Klientët Tanë Për Ne

Sibel

The service is excellent , friendly and fast.
The food is delicious and i loved the burrito 🌯
The prices also were affordable.
Good job wonderbites!!!
keep it up 👏👏

Elton Kovaci

The food is great, something different on what we have been experiencing. We even had the chance to have a chat with the owner, he was a really nice guy. Thanks for the great food and the amazing hospitality.

Hermes Plaku

Definitively what we were missing in Tirana!
It starts with excellent staff communication and welcoming, friendly environment and absolutely amazing, delicious food!!

Satsuki Kiryuin

Absolutely a must! Everything is so tasty and nicely done! I’d personally recommend the burrito, the only REAL Mexican burrito I’ve tried in Tirana! The staff also is very friendly and welcoming! Keep it up guys!

Kuzhinierët Tanë

Kuzhinierët tanë kanë shumë përvojë nën përparëse. Para se ti bashkoheshin wonderbites, ata punuan në shumë vende nëpër të gjithë Europën. Ata kanë fituar njohuri mbi shijet më të mira dhe më të këqija të jetës. Tani, ata po punojnë si kuzhinierët tanë të mrekullueshëm në wonderbites

Tomislav Niksic

Tomislav Niksic

"Ëndrra ime është të vendos një buzëqeshje në fytyrën e të gjithë njerëzve dhe ushqimi vërtet e bën këtë. Unë jam gati t’ju bëj të buzëqeshni në më pak se 3 muaj, me ndihmën e lëndëve ushqyesve.”

Corporate Executive Chef
Robert Kozjan

Robert Kozjan

“Nëse keni ëndërruar për diçka, mos ëndërroni më. Filloni ta ktheni atë në realitet.”

Head Chef

Rreth Nesh

Wonderbites ofron diçka që është unike dhe e thjeshtë. Ne besojmë se njerëzit po kërkojnë të hanë diçka që është edhe e shijshme, edhe e shëndetshme. Dhe, kjo është pikërisht ajo që ne ofrojmë. Shërbimi ynë është i shkëlqyeshëm, miqësor dhe i shpejtë.Wonderbites është këtu për t'ju ndihmuar të mahniteni në fund të çdo kafshate.

Ende Nuk Jeni të Sigurt?

Planifikoni një telefonatë me ne, dhe nutricionisti ynë do t'ju japë informacionin e duhur se cili është plani ideal ushqimor për ju.
Cfarë prisni?
S’ka gjë më të lehtë.

PLANIFIKO NJË TELEFONATË