Description

Colorful rolls with all-time favorites, sashimi-grade salmon, tuna, sea bass, avocado, sriracha kewpie, hand wrapped in black and white sesame seeds flavored sushi rice with surimi crab meat.
Served with pickled ginger and wasabi paste.
Rolls me ngjyra nga me te preferuarat e te gjitha koherave, salmon i cilesise sashimi, ton, levrek, avokado, sriracha kewpie, e mbeshtjelle me mjeshteri ne fara susami te zi e te bardhe gjithashtu oriz sushi me shije gaforreje.
Sherbehet me xhinxher turshi dhe paste wasabi.