Description

salce soje me xhinxher dhe sriracha me hudher, makarona te holla te bera me veze, perime krokante, susam, kikirika, speca, qepe dhe perime te sezonit

ginger soy sauce with garlic sriracha, egg noodles, crispy vegetables, sesame, peanuts, bell peppers, onions, seasonal vegetables