Description

Dragon Uramaki – Roll karkaleci i glazuar me salce teriaki, me karkalec, avocado dhe susam te bardhe e te zi, oriz sushi i marinuar me salce mirin.

California Uramaki – California uramaki me kastravec , gaforre dhe avocado e mbeshtjelle me mjeshteri ne oriz sushi te marinuar me salce Mirin dhe alga deti Nori.

Salmon Maki – Maki i mbeshtjell me salmon , susam i bardhe dhe oriz sushi.

Salmon Philadelphia Maki – Maki i mbeshtjell me salmon ,filadelfia, susam i bardhe dhe oriz sushi.

Spring Rolls 8 cope

Shrimp Tempura 8 cope

*Sherbehen me xhinxher turshi dhe paste wasabi.